Om shoppen og mig

Jeg hedder Simon, er fra 1971 og har selv 6 skønne hunde (Strellufstøver/drever). Jeg har i rigtig mange år haft hunde og har stort set altid drømt om at starte mit eget hunde-hotel. Den drøm gik i opfyldelse i marts 2015 hvor jeg kunne åbne dørene for de første gæster i mit hunde-hotel beliggende i Vamdrup ved Kolding.

Med den baggrund har jeg stiftet kendskab til mange forskellige produkter, og har udvalgt de produkter der passer bedst til hotellet. I 2018 valgte jeg at udvide hotellet med en shop. Shoppen vil løbende blive udvidet med nye produkter, ligesom nogle vil blive udskiftet. Skulle du stå og mangle eller bruge noget specielt, så kontakt mig og lad os se hvad vi kan finde ud af.

Maden fra Essential Food er uden unødvendige tilsætningsstoffer og holder blodsukkeret stabilt i alle døgnets 24 timer. Derfor har jeg valgt at sælge det fulde sortiment fra Essential Foods. Du kan læse meget mere om Essentials foods produkter her.

Men ellers har jeg taget et bredt sortiment ind så der er lidt for enhver smag. Varerne får jeg fra 9 leverandører: Essential Foods, Dogman, KW, Eldorado, Q-Pet, Tukan Pet, Whesco, Dog Copenhagen og Kruuse. Men der er rigtig mange forskellige varemærker f.eks: Trixie, Ruffware, Happy House, Flamingo, Kong, EzyDog, Flexi, GiGwi, Kennel Equip, Bia Bed, Alcott, Kennel, Collar, HuggleHounds, Loving Pets, Savic, Pet Inn, ROK, Buster, Dog Copenhagen, Essential Foods, Dogman, Whesco og mange mange andre.

Vær opmærksom på at der under “yderligere informationer” på den enkelte vare, kan være oplysninger om varen er udgået, i restordre eller skaffevare. Læs mere her om hvad det betyder og om leveringstider generelt.

Det er muligt at betale med bankoverførsel, mobilepay, delbetaling med Anyday samt Visa(Dankort) og Mastercard.

Er du i tvivl om noget, er du som altid velkommen til at kontakte mig på telefon 4280 3700 eller via email shop@hunde-hotel.dk. Eller kontakt mig på facebook